BOOKING: Nå kan du bestille rom eller leilighet til årets sesong på Lyngdal bibelcamp. FOTO: ImF Media arkiv

Sikret seg rom på Bibelcampen

Nå kan folk melde seg på Lyngdal Bibelcamp og begynne å planlegge ferien. Kirsten Mona Aadland er en av dem som allerede har booket rom på Bibelcampen 2019.

Klokken 24.00 den 3. januar – natten mellom onsdag og torsdag denne uka – åpnet bookingen for Lyngdal Bibelcamp. Årets sesong er fastlagt til uke 27 til 30, 1.-28. juli.

En del har allerede meldt seg på.

‒ Foreløpig er nesten alle leilighetene i internatene C og F opptatt i uke 29, og det tikker stadig inn nye bookinger, forteller driftsleder Thomas Knutsen ved Lyngdal Bibelcamp til sambåndet.no.

På hjemmesiden www.bibelcampen.no er det oversikt over hva Bibelcampen kan tilby og en link til bookingsiden. Man kan booke på internett og på telefon.

‒ Men vi foretrekker at folk booker på nettet, sier Knutsen.

Uslåelig
Studieleder og musikklærer på Bildøy Bibelskole, Kirsten Mona Aadland, er en av dem som har vært tidlig ute og meldt seg på Bibelcampen.

‒ Vi er en familie på fire med to gutter som i sommer er henholdsvis 5 og snart 10 år. Vi reiser i lag med en vennefamilie fra Stord og har gjort det fast i uke 29 noen år nå. Vi synes at kombinasjonen av møter, bibeltimer, kjempeflott opplegg for barna, flotte leiligheter å bo i, stort uteområde og strand og masse kjekke folk er uslåelig, sier Aadland.

‒ Hvorfor har dere allerede meldt dere på?

‒ Vi satt klar til å booke oss inn fordi vi ville leie en spesiell plass. Det er stor rift om de mest populære leilighetene, så derfor måtte vi være klar da bookingen åpnet.

Kampanje
Arrangements- og markedsansvarlig i ImF, Kenneth Foss, opplyser at det har vært et mål å få ferdig så mye av programmet på Bibelcampen som mulig før bookingen åpnet.

‒ Vi har fått på plass talere og leirsjefer. Nå jobber vi med å få på plass forsangere og ledere for Kveldsåpent og Kidzcamp og Ungdomscampen, sier Foss.

‒ Er det noe nytt i år?

‒ Vi prøver å ha en utskiftning av talere, sier Foss.

Knutsen meddeler at Bibelcampen har en kampanje i januar. Man får 15% rabatt hvis man i løpet av januar booker rom på internat B, D og G i uke 30.

‒ Så nå satser vi på at det tikker inn masse bookinger, sier driftsleder Thomas Knutsen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.